kolmapäev, 14. mai 2014

Natural Bridge, Gold Coast and Work, Work, Work

Hei, nunnud!

Järgmine kiire ja lühem postitus siis meie mõnedest tegemistest koos Merkaga veel. Teisisõnu pärast Sydneys käiku Merkaga, oli Merkal veel nädalake-paar järel meie juures viibimist. Enamus päevadest me küll käisime tööl.  Ehk siis tegemist oli päris tiheda tööperioodiga ja mina, kes ma algselt mõtlesin, et võtan ka rohkem päevi vabaks, sain hoopiski tihedalt tööle. Sellegipoolest leidsime aega ka muuks kui ainult tööks ning näitasime Merkale peale Brisbane´i ka Gold Coasti ümbrust.

Meie vabal päeval, täpsemalt siis 11. aprill, reedel, läksime kõik koos, v.a. Ats jälle, kes oli tööl JÄLLE, Gold Coastile ja Natural Bridge koske vaatama. Kõige pealt siis oli kosk, kus Triin ja Edgar olid küll juba ma ei tea mitmes kord käinud, võib-olla 3-s. Meie polnud aga Merkaga käinud ja vaatepilt oli ilus.

Natural Bridge



Edasi liikusime Gold Coastile randa päikest ja laineid võtma. Võtsime bodyboardid ka kaasa ning Merka sai ka sellega lainetes surfamise ära proovida. Polnud isegi pärast esimest korda rohkem bodyboardinud, nii et ülilahe oli järjekordselt. :)

Surfers Paradise beach


Pärast rannaskäiku käisime seafood restoranis söömas ja liikusime koju. Järgmisel päeval käisime Brisbane rannas ka ära. Tegime mõned vahvad GoPro videod ja pildid ka vee all. Pildid tulevad kunagi hiljem. :)

Järgnev töönädal(ad) oli ka jällegi eriti tihe tulemas ning kuna meil tööpäevade vahel erilist vaba aega ei jäänud, otsustas Merka ka mõned päevad varem koju minna. Natukene jamasti kukkus see külla tulek küll sedapidi välja, aga arusaadav mõlemat pidi. Egas midagi. Sydneys sai käidud vähemasti ja tore oli teda ka näha. :) Pärast seda olid meil ikka väga tihedad töönädalad tulemas ning ikka oma 12 tundi sai üks terve nädal 5 päeva järjest käidud ka. Jube väsitav küll, aga sai hakkama ja head tunnid saime ka kirja ehk siis palgalipiku number oli sama ilus. 

Kuna me siin meeletus töölaines juba oleme, siis natukene tööjuttu ka juurde. Ühesõnaga oleme lisaks paprikate meeletule sorteerimisele hakanud ka mandariine ja apelsine pakendama. Ehk siis päris jõulune tunne tuleb tööl peale ning koos tööga käib samal ajal ka mandariinide mugimine. Kuidagi peab ju endal seal tehases rügamise lõbusamaks muutma. :) Pean jällegi ütlema, et lisan pildid hiljem tagant järgi juurde, kui Atsi telefoni ligidale pääsen.


Seniks, 

Olge musid! ;)


- Teie Kätu ja Ats

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar